More

  Ai incredere in tine cand esti descurajat!

  Oricat de grea e viata si oricate ganduri negre ai strange in inima si gand, oricat de mult te-ai plange de tine si ai da vina pe ceilalti, nu te-ai multumi de tine si mereu te-ai vedea inferior si mic fara capacitate, sa nu uiti de un lucru.. visurile tale si ceea ce iti doresti nu urmeaza aceeasi regula mereu. Daca vrei ca ele sa se indeplineasca fii staruitor si creaza-ti propriul tipar.

  Desi poate nu te intelege nimeni si poate problema, problemele nu le stiu nimeni, sunt prea grele totusi rezolvarea lor nu se gaseste in „a-ti plange de mila”. Trebuie sa ai capacitatea sa iei decizii bune si corecte. Trebuie sa crezi si sa speri mereu.
  Problemele adevarate nasc oameni puternici cu caracter care nu se lovesc de orice obstacol si plang de mila.
  Sunt mii de griji si probleme in lumea aceasta dar tot la fel de multe sunt si bucuriile, sperantele, optimismul, credinta.
  Destul ai avut probleme, destul cu lacrimile triste si regrete, e timpul sa devii om, titan al vietii, sa lasi trecutul in urma, sa respiri adanc, sa privesti in sus, sa te uiti in oglinda si sa-ti spui „Nu ma las doborat nici azi„.
  Poate ca rezolvarea o stii si sigur s-ar rezolva, daca nu te-ai mai frustra. Dar ti-e frica sa stralucesti, te temi ca ai ceva frumos si unic de care lumea sigur s-ar minuna, dar nu ai experienta si curaj.
  Nimeni nu te poate ajuta. Tu singur, doar tu esti capabil sa urci muntele descurajarilor. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna lucruri negative. Descopera frumosul din interiorul tau dar si al celorlalti, invata sa-l afisezi, sa il vezi la orice pas si construieste-ti caracterul cu iubire si ganduri pozitive.
  Daca vrei sa fii fericit si implinit fara nici o frustrare uita de cuvintele care dauneaza: invidie, inferioritate, regrete, tristete, amaraciune, ura
  Daca vrei sa fii fericit incurajeaza pe altii cu cele mai frumoase cuvinte: staruinta, optimism, unicitate, intelegenta, iertare, bucurie.
  Pentu toate este un nou inceput oricand!
  Avatar
  daniel
  Pasionat de un stil de viata sanatos, pozitivism, voie buna si articole pline cu motivatie

  Se citeste acum

  Din aceeasi categorie