More

  Măști de păr naturale care chiar funcționează

  Fiecare are propria mască de păr pe care o iubește cel mai mult pentru părul deteriorat, dar majoritatea sunt prea scumpe pentru a le folosi la fel de des pe măsura recomandărilor. Din fericire, atunci când ești între măști, îți poți face singură una cu ingredientele pe care probabil le ai în casă. 

  Măștile de casă sunt excelente pentru calmarea și repararea firelor de păr deteriorate de la vopsire, ustensile fierbinți, apă sărată și chiar clor și funcționează pentru toate tipurile de păr, inclusiv părul aspru, creț, uscat, gras, fin și ondulat. 

  În cele ce urmează, îți prezentăm rețetele noastre favorite de mască de păr pe care le poți face și le poți folosi acasă. 

  Încălzește uleiul de nucă de cocos pentru un tratament cu ulei cald

  Poți cumpăra tratamente cu ulei fierbinte de la orice farmacie, dar le poți face doar cu lucruri pe care le ai în casă. 

  Vei dori să folosești uleiul pe părul uscat, aspru, gras sau deteriorat. Poți folosi orice ulei, dar părul deteriorat beneficiază foarte mult de uleiul de migdale dulci, uleiul extra virgin de nucă de cocos, uleiul de jojoba și uleiul de avocado.

  Menține tratamentul simplu prin simpla încălzire a uleiului preferat sau fii extravagantă și adaugă ierburi și prosoape calde. 

  Va trebui să îți speli părul cel puțin de două ori pentru a elimina tot uleiul și acesta se va usca destul de tare dacă nu este spălat corect. 

  Totuși… merită! 

  Încearcă această mască de păr cu lapte și miere

  Laptele și mierea fac minuni pentru părul fragil, deteriorat, care este subțire și poate fi îngreunat de balsamuri grele și tratamente cu ulei. 

  Ai nevoie doar de două căni de lapte și două lingurițe de miere. Dacă alegi să folosești lapte cu conținut scăzut de grăsime, adaugă o linguriță de făină pentru a îngroșa masca sau nu o să îți rămână în păr. 

  Încălzește laptele la cuptorul cu microunde la o temperatură moderată, dar suficient de fierbinte să dizolve mierea. Tot acum trebuie să adaugi făina, dacă o folosești. 

  Toarnă amestecul peste părul uscat în secțiuni, masându-l pentru a te asigura că fiecare fir de păr este acoperit. 

  Spală-te pe păr după 15-20 de minute. 

  Trucul avada.brainstorming.live 

  Cu cât părul este mai gros, cu atât conținutul de grăsime din lapte ar trebui să fie mai mare; de exemplu, dacă ai părul aspru, folosește smântână lichidă, iar dacă ai părul subțire, folosește lapte degresat. 

  Amestecă banana și uleiul de măsline pentru o mască mai groasă

  Ca toate măștile din această listă, aceasta este o mască relativ simplă. Amestecă împreună o banană și o lingură de ulei de măsline, nucă de cocos, migdale sau Argan până când sunt o pastă. Dacă este un pic prea lichidă, pune puțină făină în ea. Separă-ți părul în câteva secțiuni și masează-l de la rădăcini până la vârful. Strânge-ți părul într-un coc lung dacă poți, apoi pune o mască de duș. Ține masca timp de 30 de minute, apoi clătește-l în mod normal.

  Tratează vârfurile despicate cu o mască de păr din avocado și ulei de măsline

  Avocado este cu adevărat un ingredient minunat, inclusiv în rețete pentru părul tău. Acesta este cel mai bun atunci când este lăsat tăiat jumătate de oră, așa că poți să dai drumul unui episod pe Netflix ca să treacă timpul.

  Ai nevoie doar de un avocado și de una-două lingurițe de ulei de măsline. Fă un piure din ulei și avocado, apoi separă-ți părul uscat în patru secțiuni.

  Folosește o pensulă pentru a o aplica masca pe fiecare secțiune, începând din partea de jos. Nu vei dori să o aplici pe rădăcini sau pe scalp, dacă părul devine gras în mod natural.

  Apoi, pune o mască de duș și așteptă cele 30 de minute (poți continua să te uiți la episodul de pe Netflix).

  Clătește părul bine și folosește un șampon normal, blând. Folosește puțin balsam, dar nu foarte mult.

  Avatar
  Sanatos
  Pasionat de un stil de viata sanatos, pozitivism, voie buna si articole pline cu motivatie

  Se citeste acum

  Din aceeasi categorie